مشتریان مختلف شیوۀ کار و نیازهای گوناگونی دارند. ممکن است نوع کسب و کار یک مشتری، به حدی منحصر به فرد یا پیچیده باشد که نرم افزار مناسبی برای پاسخ به نیازهای آن در بازار موجود نباشد؛ و یا نرم افزار های موجود فقط بخشی از نیازهای مشتری را تامین کنند. طبیعیست که شرکت ها، سازمان ها، اشخاص و مشاغل گوناگون نیاز به نرم افزار های شخصی و اختصاصی در حیطه مورد نیاز خود دارند. برای رفع این مشکل نرم افزار باید بر اساس تحلیل و نیازسنجی اختصاصی مشتری طراحی و پیاده سازی شود تا بتواند تمام نیازهای مشتری را پاسخگو باشد با کادری با تجربه در زمینۀ تحلیل، برنامه نویسی پیادهسازی انواع نرم افزارهای مشاغل، نرم افزار های تخصصی صنایع و حرفه های گوناگون، تولید نرم افزارهای سفارشی اختصاصی به سفارش مشتری، آمادۀ ارائۀ هرگونه خدمات مشاوره و اجرا در زمینه تولید نرمافزارهای سفارشی شما است.
مهندسین ما با استفاده از جدیدترین و کارآمدترین ابزارهای برنامه نویسی روز دنیا، همواره در حال ایجاد خلاقیت و نوآوری در راستای تولید محصولات رقابتی با قیمت پایین و کیفیت بسیار بالا (مطابق با استانداردهای جهانی)هستند. هدف ما استفاده از آخرین دستاوردهای دانش نرم افزار روز دنیا در راستای رفع نیاز نرم افزاری مشاغل و صنایع گوناگون در تولید و توسعه نرم افزار های سفارشی است.
با توجه به پیشرفت علم نرم افزار پرسنل شرکت نیز دانش خود را با آخرین متدها و تکنولوژیهای مدرن ساخت نرم افزار تجهیز کرده و استفاده صحیح و کارآمد از این مهم را در سرلوحه خود قرار داده اند.
نمونه تکنولوژیهای که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از:
معماری چندلایه (که گاهی با عنوان معماری n لایه و یا n-tier نیز از آن یاد می شود.) روشی است که امروزه در طراحی سیستم های نرم افزاری به کار می رود. در این معماری، سیستم نرم افزاری به چند زیر سیستم تقسیم می شود و قسمت های مستقل سیستم به صورت لایه های جداگانه طراحی می گردند. این لایه ها علاوه بر این که هرکدام وظیفه مستقل خود را دارا هستند، با هم نیز در ارتباط بوده و به لایه های دیگر سرویس دهی می کنند. این روش برای آسان تر شدن پردازش های رایانه ای به کار می رود.
تمامی سیستم های تهیه شده توسط ما توسط تکنولوژی Multi Layer ساخته می شود.
در این ساختار همانطور که مشاهده می شود یک سیستم نرم افزاری از چندین لایه تشکیل می گردد. تنها لایه ای که کاربر با آن مواجه است لایه کاربری و یا همان Interface است. که این لایه در نرم افزارهای تحت ویندوز همان فرم ها و در وب همان صفحات سایت و وب هستند.
همان طور که مشاهده می شود شرکت برای ساخت نرم افزار از چندین لایه دیگر نیز استفاده می کند.
محاسنی که استفاده از برنامه نویسس چند لایه علی رغم وقت گیر بودن به همراه دارد عبارتند از:
- در صورتیکه نیاز به تغییر ساختار از وب به ویندوز فرم و یا بلعکس را داشته باشیم تنها کافی است لایه اول را تغییر دهیم
- اگر نیاز به تغییر پایگاه داده باشید تنها کافی است لایه آخر تغییر یابد.
- با به وجود آمدن تغییر در قوانین تجاری تنها یک لایه بررسی می گردد.
- نگهداری نرم افزار بدون دردسر و سردرگمی در کدها
- برنامه نویسی شی گرا و استفاده از مدل های طراحی (Design Pattern)ساده تر
RUP (Rational Unified Process) : متدلوژی متداول تولید نرم افزار در شرکت های بزرگ است.
چرخه تولید نرم افزار در این فرآیند به صورت چرخشی و تکراری است و از نظر زمانی به 4 فاز ترتیبی آغاز (inception)، تفضیل (Elaboration)، ساخت (Construction)و انتقال (Transition) تقسیم می شود.
در هر چهار فاز گفته شده 6 قاعده کلی وجود دارد که برخی در فازی مشخص پررنگ تر است ، همانند طراحی مدل تجاری که در فاز آغازین بیشتر انجام می گیرد.
شرکت اورنگ پژوهان پارسه برای یک پروژه نرم افزاری در فازهای مختلف مستندات مربوط را تهیه و بر اساس مستندات ادامه عملیات را انجام می دهد. در نهایت بر اساس نوع قرارداد کلیه مستندات به مشتری تحویل داده می شود.
1- هزینه پایین تولید نرم افزار نسبت به کیفیت بالای آن
2- کوتاهترین زمان ممکن برای تولید نرم افزار
3- امکان توسعه نرم افزار توسط خود شما در صورت اعلام نیاز شما
4- ارتباط آسان با سایر نرم افزار های موجود در شرکت شما